54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png 54d9ea59781f27014df684e2_youtube_icon.png 54d8ba7f9dd758043771bfb5_googleplus_icons.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Roggeslootweg 6, 1795JV De Cocksdorp – Texel
Uitjes op Texel
images/price-tag.png
Activiteiten
images/categorie_natuur.png
Vervoer
images/widget_vervoer.png
Overnachten
images/widget_overnachten.png
Culinair
images/categorie_culinair.png

8 Redenen om een bedrijfsuitje te laten regelen!

8 Redenen waarom Evenementenbureau Texel om uw bedrijfsuitje te laten regelen!

Eindelijk, u hebt een datum gevonden dat u met de groep lekker naar Texel gaat. Heerlijk, onbezorgd een dagje genieten met uw collega’s, vrienden of familie. Toch? Tot blijkt dat u de boot of de bus hebt gemist, de barbecue net aan hebt gezet en het begint te regenen, wilde gaan Blokarten maar het water te hoog is, de voertijden van zeehonden hebt gemist bij Ecomare. Uw leuk geplande dag valt in het water, die onbezorgde dag is een dag vol stress en teleurstellingen geworden. Terwijl het allemaal voorkomen had kunnen worden. Zonde! Het lijkt misschien ideaal om alles zelf te doen en de regie in handen te hebben, maar eigenlijk weten we dat het hele plannen, organiseren en begeleiden best stressvol kan zijn (laten we het nog niet hebben over budgetplanning!). De oplossing: uw bedrijfsuitje laten regelen!

 

Wij geven u 10 redenen waarom het heerlijk is om de organisatie en begeleiding van uw bedrijfsuitje naar Texel uit handen te geven.

 1. Tijdsmanagement
  De eerste reden om een bedrijfsuitje te laten regelen: Tijdsmanagement. Het uitje soepel laten verlopen is één van de belangrijkste succesfactoren. Alleen de planning voorafgaand aan het uitje kost al onwijs veel tijd. Tenminste, als u niet weet wat u moet zoeken en waar u het moet zoeken. Een eventplanner heeft onwijs veel ervaring in het organiseren, weet precies op welke plek ze moet zijn en wat past bij uw groep. Zij weet wat betrouwbare bedrijven en contacten zijn, hoe het in zijn werk gaat en waar ze aan moet denken.Maar ook tijdens het bedrijfsuitje is tijdsmanagement essentieel. Zo moet u op Texel bijvoorbeeld rekening houden met de boottijden en kunnen sommige strandactiviteiten niet tijdens eb of vloed. Maar ook bij de aansluiting van de ene activiteit naar de andere activiteit, speelt tijdsmanagement een belangrijke rol. 
 2. Geen stress
  De stress die een uitje oplevert (in de voorbereiding en op het moment zelf), is niet voor iedereen weggelegd. U hebt genoeg aan uw dagelijkse werkzaamheden. Eventplanners vinden die stress juist heerlijk, het is hun werk, hun passie! U kunt erop vertrouwen dat alles, van het begin tot het eind, op tijd wordt geregeld. Tot in de kleinste details, zonder dat U u ergens druk over hoeft te maken. U doet een stapje terug en focust u op uw eigen werkzaamheden.Tijdens het uitje hoeft u niet te stressen over tijden, logistieke uitdagingen, het weer of andere dingen die mis kunnen gaan. U kunt u echt bezighouden met het doel van jouw uitje: genieten.
 3. Alles past bij de wensen en budget van jouw groep 
  Een veelgemaakte fout is de gedachte dat een eventplanner alles naar zijn of haar hand zet. Dat is namelijk niet het geval. U geeft uw wensen en budget door, en daar wordt een passend programma voor gemaakt. Daarbij wordt rekening gehouden met iedereens voorkeuren en wensen. Zo kan het voor u een uitdaging zijn om leuke activiteiten te vinden voor alle leeftijden, een gezellige eetgelegenheid als er allergieën, diëten of speciale wensen zijn. Eventplanners hebben hier ervaring mee en kennen alle activiteiten, bijzondere plekken en restaurants. 
 4. U kunt zelf ook genieten (& eten!)
  De volgende belangrijke reden om uw bedrijfsuitje te laten regelen: Genieten! U was zo druk met het regelen, dat u eigenlijk niemand uitgebreid hebt kunnen spreken, u niet ontspannen kon eten, goed om u heen hebt kunnen kijken, of eigenlijk überhaupt kon genieten. Wat zonde, want het doel van het uitje met vrienden, familie of collega’s bent u voor uzelf voorbij geschoten.
 5. Eventplanners testen alles eerst zelf
  ‘Op de foto’s zag het er toch anders uit..’. Daarom testen eventplanners alles zelf, zo voorkomt u teleurstellingen. Daarom weten wij ook precies welke activiteiten bij welke groep past, welke activiteiten onmisbaar zijn of echt niet de moeite waard. 
 6. Begeleiding
  U kunt alles nog zo goed gepland en georganiseerd hebben, toch gebeuren er op het moment zelf nog allerlei dingen die opgelost moeten worden. Een eventplanner zal alles afstemmen met medewerkers van de activiteiten, catering of vervoer, zodat uw uitje perfect verloopt. U hoeft niet te zoeken, te regelen, af te stemmen of problemen op te lossen u kunt gewoon onbezorgd genieten!
 7. Aan alles wordt gedacht
  Nog een reden om uw uitje te laten regelen: Eventplanners denken aan alles, maar dan ook echt aan alles! Zelfs over de kleinste details wordt nagedacht. Door hun ervaring en vooruitziende blik wordt niets wordt over het hoofd gezien. Ze zorgen ervoor dat alles op het juiste moment en op de juiste plek wordt geleverd.
 8. Onvoorziene (nood)situaties
  Geloof ons, die doen zich voor. Of u het wilt of niet. Van extra deelnemers of minder deelnemers tot  acute noodsituaties, een eventplanner weet wat hij/zij moet doen om last-minute (meestal zelfs zonder dat u het merkt) dingen op te lossen. 

 

Dit waren de 8 belangrijkste redenen om uw bedrijfsuitje te laten regelen. Ontspan en geniet, laat de rest aan de eventplanner over, dan kunt ook u mooie herinneringen maken aanuw uitje. Het geeft vrijheid, rust en ontspanning en dat straalt u door naar de rest van de groep.

 

Goed geregeld zeggen wij op Texel!  

Neem contact met ons op ›Bekijk onze mogelijkheden ›