54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png 54d9ea59781f27014df684e2_youtube_icon.png 54d8ba7f9dd758043771bfb5_googleplus_icons.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Roggeslootweg 6, 1795JV De Cocksdorp – Texel
Uitjes op Texel
images/price-tag.png
Activiteiten
images/categorie_natuur.png
Vervoer
images/widget_vervoer.png
Overnachten
images/widget_overnachten.png
Culinair
images/categorie_culinair.png

Arrangementen

Onze mensen kennen het eiland;

de meest bijzondere plekjes en markante locale persoonlijkheden en onderscheiden zich door een arrangement wat volledig op uw lijf lijkt geschreven te zijn. In nauw overleg met u stellen wij een arrangement samen met onze Texelse know-how. Het eiland is de ultieme plek voor teambuilding, incentives met collega’s, directie of MT bijeenkomst.

De mogelijkheden voor één dag of weekeinde op één van de mooiste plekken van Nederland zijn groot en altijd een garandeerd succes voor uw uitje!

 

Ingrediënten voor een geslaagd Texels uitje

Bij het maken van een Texels arrangement voor uw groep is het belangrijk om de juiste balans te vinden in de wensen en het budget wat beschikbaar is voor het realiseren van het geslaagde uitje naar Texel. Als u meerdere dagen naar het eiland komt, bieden wij u diverse mogelijkheden aan om te overnachten. Hierbij valt te denken aan een overnachting in een groepstent tot een luxe 4-sterren hotel met alles erop en eraan.

Ook de keuze in de activiteiten maken we aan de hand van uw wensen, maar ook de weersvoorspelling en het jaargetijde spelen een rol in een goed arrangement. Natuurlijk zullen we ook de meest mooie, lekkerste en in sommige gevallen authentieke lunch en diner locaties in het arrangement meenemen. Want een uitje naar Texel is pas geslaagd als iedereen lekker heeft gegeten (én gedronken).

 

Waarom een arrangement naar Texel via ons?

Evenementenbureau Texel is gevestigd op het eiland in het dorp Oudeschild en heeft na meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van complete (bedrijfs)uitjes van groepen vanaf 8 personen tot meer dan 1200 personen. Omdat wij een echt Texels bedrijf zijn met Texelaars in dienst zoeken wij altijd de beste arrangementen Texel met de gunstigste prijzen voor u! Wij weten waar u moet zijn!

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op ›Bekijk onze mogelijkheden ›