54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png 54d9ea59781f27014df684e2_youtube_icon.png 54d8ba7f9dd758043771bfb5_googleplus_icons.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Roggeslootweg 6, 1795JV De Cocksdorp – Texel
Uitjes op Texel
images/price-tag.png
Activiteiten
images/categorie_natuur.png
Vervoer
images/widget_vervoer.png
Overnachten
images/widget_overnachten.png
Culinair
images/categorie_culinair.png

Bedrijfsuitje Texel

Voor een bedrijfsuitje Texel ben je bij Evenementenbureau aan het goede adres.

Meer dan 30 jaar organiseren wij bedrijfsuitjes op het eiland voor vele uiteenlopende groepen. Ons bedrijf is dan ook gevestigd op het grootste eiland in het dorpje Oudeschild.  Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden die Texel biedt voor jullie bedrijfsuitje Texel.

Afhankelijk van de wensen én budget maken wij een voorstel waarmee we samen aan de slag kunnen gaan. Want uiteindelijk maken wij een bedrijfsuitje Texel samen met jou tot een geslaagd uitje waar nog lang over zal worden nagepraat!

 

All-Inclusive bedrijfsuitje naar Texel of zelf de touwtjes in handen

Omdat wij onderdeel zijn van Texeltours kunnen we ook het (bus)vervoer uit handen nemen, dan starten we het uitje letterlijk voor de deur van het bedrijf. Dat is het begin van een uitje zonder zorgen naar Texel. Als je dat wilt kunnen we de complete organisatie uit handen nemen, een echte Texelaar is dan de hele dag bij jullie om echt overal voor te zorgen. Van te voren de kosten weten, geen probleem! En natuurlijk soms is het weer ook weleens wat minder, dan weten wij wat te doen met slecht weer.

 

UItje naar Texel in de wintermaanden

Het eiland is ook mooi in de wintermaanden, de drukte van de toeristen is weg, de natuur is weer de baas op Texel.  Een tijd voor winterse activiteiten, warme choco, gezellige avonden en natuurlijk een heuse strandwandeling. Kortom ook een bedrijfsuitje in de winter op Texel is super!

 

Inspiratie nodig voor een bedrijfsuitje?

Geen enkel uitje naar Texel is hetzelfde, maar we hebben wel een paar voorbeelden van arrangementen die reeds gedaan zijn tijdens een bedrijfsuitje. Wellicht dat we je hiermee alvast op weg kunnen helpen?

 

Meer inspiratie nodig? Kijk op onze Uitjes op Texel

 Evenementenbureau Texel voor het geslaagde bedrijfsuitje op Texel!

 

Neem contact met ons op ›Bekijk onze mogelijkheden ›