54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png 54d9ea59781f27014df684e2_youtube_icon.png 54d8ba7f9dd758043771bfb5_googleplus_icons.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31, 1792 AA Oudeschild
Uitjes op Texel
images/price-tag.png
Activiteiten
images/categorie_natuur.png
Vervoer
images/widget_vervoer.png
Overnachten
images/widget_overnachten.png
Culinair
images/categorie_culinair.png

Groepsuitje op Texel

Groepsuitje op Texel; compleet arrangement voor groepen

Het eiland Texel is zeer geschikt voor een groepsuitje met bijvoorbeeld uw team, familie of vrienden. Texel is eigenlijk een hartstikke veelzijdig eiland waar gezelligheid, rust, natuur, sport en lekker eten centraal staan. Voor elke groep is er veel te doen!

 

Lekker genieten van het geweldige eiland Texel

Het genieten begint eigenlijk al op de Veerboot naar Texel waarbij u een prachtig uitzicht heeft over de Wadden- en Noordzee, maar we gaan nog meer genieten van de Waddenzee. Aangekomen op Texel zorgen wij dat jullie met onze eigen bus direct naar de garnalenkotter in Oudeschild rijden. Inschepen en de Waddenzee op. Net buiten de haven gaan de netten overboord. Terwijl iedereen kan genieten van zwevende en kruisende zeemeeuwen, wordt er ondertussen op garnalen gevist. Ook zal de garnalenkotter, die slechts een beperkte diepgang heeft, richting de zandbanken koersen waar regelmatig zeehonden in het zonnetje liggen. De vissers aan boord geven iedereen tekst en uitleg over de Texelse visserij. Na enige tijd worden de volle netten op het dek getakeld. Hierna worden de garnalen ter plekke gekookt en iedereen kan aan boord proeven van de vers gevangen Hollandse garnalen!

 

Lunchen op de haven van Oudeschild

Van zo’n uitje op Texel wordt u natuurlijk hongerig, daarom gaan we na het garnalenvissen lekker een (vis)lunch eten op de haven van Oudeschild. Een lekkere plate met verse kibbeling, een frietje en een blikje fris of probeert u liever het lekkere Texelse biertje, de Skuumkoppe?

 

Helemaal gek met het Crazy88 eilandspel

Ga in de middaguren de uitdaging aan om zo snel mogelijk zoveel mogelijk gekke opdrachten uit te voeren in teams midden in Den Burg. Voeg hier de omgeving en unieke sfeer van Den Burg (én Texel) bij en succes is gegarandeerd. Probeer met het team slim te kiezen welke opdrachten u als eerste doet want voor sommige opdrachten krijgt u meer punten dan andere. Wees snel, creatief en durf te doen.

Afsluiting met een echte Juttersmaaltijd

Samen genieten van een heerlijk Juttersmaal

 

Direct het groepsuitje op Texel reserveren

 

 

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht