54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png 54d9ea59781f27014df684e2_youtube_icon.png 54d8ba7f9dd758043771bfb5_googleplus_icons.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Roggeslootweg 6, 1795JV De Cocksdorp – Texel
Uitjes op Texel
images/price-tag.png
Activiteiten
images/categorie_natuur.png
Vervoer
images/widget_vervoer.png
Overnachten
images/widget_overnachten.png
Culinair
images/categorie_culinair.png

Powerboat Texel

https://evenementenbureautexel.nl/wp-content/uploads/2015/04/1-maxresdefault.jpg
  • https://evenementenbureautexel.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    Zwemvesten aanwezig
  • https://evenementenbureautexel.nl/wp-content/themes/evenementenbureautexel/images/krul_paars.png
    eind maart t/m oktober

Op zoek naar een uniek en bijzonder uitje? De ultieme speedkick op de Waddenzee?

Kies dan voor een Wad-Experience op de Powerboat Texel. Vanuit de haven van Oudeschild of langszij een van de garnalenkotters stapt u in de powerboat en dan gaan we ‘los’ op de Waddenzee.

Wind, water, golven en snelheid: ontdek hoe mooi het Wad is. Een rondje varen op het water met een powerboat is echt een avontuur. Wij garanderen u een onvergetelijke ervaring. Vaar mee en geniet!

RIB Experience op de Waddenzee

De experience met de RIB start en eindigt in de haven van Oudeschild en duurt ongeveer 1 uur. Deze avontuurlijke tocht vaart u over het wad richting de Razende Bol, de enorme zandplaat tussen Texel en Den Helder, waar doorgaans veel groepen zeehonden liggen te zonnen en te luieren. De RIB (of powerboat) heeft weinig diepgang en is daarmee een ideale boot om het ondiepe zeegebied rondom de grens van de Wadden- en Noordzee te verkennen. Uiteraard is de powerboat snel en wendbaar.

 

Voor wie mogelijk

De powerboat zorgt uiteraard voor power en een behoorlijke adrenaline kick! Toch is de Wad-Experience met de powerboat niet alleen geschikt voor de echte durfals. Het is juist heel toegankelijk en geschikt voor jong en oud. Vaak stapt u met een portie gezonde spanning aan boord, maar na afloop is iedereen blij, enthousiast en een unieke ervaring rijker.

Actie en avontuur staan garant met de Powerboat

Op deze snelle Powerboat heeft u geen garantie dat u helemaal droog blijft, maar sensationeel is het in ieder geval wel. Veiligheid staat natuurlijk voorop. De powerboat wordt gevaren door een ervaren en bevoegde schipper. Zwemvesten aan en welkom aan boord!

 

 

 

prijsMeer informatie en prijzen voor een Powerboat ervaring

Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

weer op texel  Check het weer op Texel

Voor deze spannende water ervaring is het weer natuurlijk erg belangrijk. Houd daarom het weerbericht op Texel in de gaten!

 

‹ TERUG NAAR OVERZICHT
Nog meer ideeën opdoen? Keer terug naar het overzicht