54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png 54d9ea59781f27014df684e2_youtube_icon.png 54d8ba7f9dd758043771bfb5_googleplus_icons.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Roggeslootweg 6, 1795JV De Cocksdorp – Texel
Uitjes op Texel
images/price-tag.png
Activiteiten
images/categorie_natuur.png
Vervoer
images/widget_vervoer.png
Overnachten
images/widget_overnachten.png
Culinair
images/categorie_culinair.png

Reisinformatie Texel

Reisinformatie voor groepen

Als er besloten is naar Texel te gaan met het uitje, dan is het raadzaam vooraf wat reisinformatie in te winnen voor de reis naar Texel. Voor groepen hebben wij een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet. Onze uitjes beginnen over het algemeen (tenzij de groep al op Texel aanwezig is) bij de veerhaven van Texel. Het is dus in principe niet noodzakelijk om met een auto naar Texel toe te komen. Na afloop van elk uitje zorgen wij er voor dat iedereen op tijd voor de veerboot naar Den Helder aanwezig is. Voor reisinformatie van de veerboot kijkt u op www.teso.nl

 

Touringcar of bus naar Texel

Als er via ons een touringcar of bus naar Texel is geregeld zorgen wij ervoor dat de chauffeur weet waar hij / zij moet zijn, welke veerboot naar Texel gepland staat en hoe het draaiboek er verder uitziet. Touringcars en bussen hebben voorrang bij de veerboot. Komt een touringcar of bus niet via ons dan kunnen wij hier geen garantie op geven.

 

Met de auto (parkeren in Den Helder)

Op de haven van Den Helder is beperkt gelegenheid tot parkeren, daarom helpen wij graag bij het invullen van de parkeermogelijkheden. Desnoods halen wij iedereen met de bus op in Den Helder. Dat is extra lekker als er ook bagage is.

 

Openbaar Vervoer naar de veerhaven Den Helder

Met de trein is het mogelijk naar Den Helder te reizen, elk half uur is er een mogelijkheid om aan te komen. Vanaf het centraal station in Den Helder vertrekt aansluitend op de veerhaven van Den Helder een bus. Houd wel rekening met beperkte (zit) plaatsen als er tegelijk met een groep wordt gereisd. Voor reisinformatie van de trein kijkt u op www.ns.nl en voor de bus op www.connexxion.nl.

 

Neem contact met ons op ›Bekijk onze mogelijkheden ›