54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png 54d9ea59781f27014df684e2_youtube_icon.png 54d8ba7f9dd758043771bfb5_googleplus_icons.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Roggeslootweg 6, 1795JV De Cocksdorp – Texel
Uitjes op Texel
images/price-tag.png
Activiteiten
images/categorie_natuur.png
Vervoer
images/widget_vervoer.png
Overnachten
images/widget_overnachten.png
Culinair
images/categorie_culinair.png

vergaderen

Het eiland Texel biedt inspirerende locaties om te vergaderen.

Zo kunt u in een authentieke Texelse schapenboet een vergadering of meeting beleggen. Deze schapenboeten vind je met name op het oude gedeelte van Texel en zijn zo uniek vanwege de bijzondere vorm. Voor een ‘overkanter’ lijkt het net alsof de boeten half gebouwd zijn maar niets is minder waar! De wind komt op Texel altijd uit het zuidwesten en vandaar ook dat de vorm zo is dat de wind erover heen waait en het in luwte goed toeven is.

 

Vergaderen op de Waddenzee

Een vergadering aan boord van ons schip heeft door de unieke ambiance direct een meerwaarde voor alle genodigden. Het plaatsen van de stoelen en tafels aan boord kan in overleg met u worden aangepast voor het houden van vergaderingen of (product) presentaties in diverse opstellingen. Uiteraard is een rondvaart voor, tijdens of na de vergadering ook mogelijk. U kunt aan boord komen op onze vaste ligplaats in de haven van Oudeschild of wij kunnen u komen ophalen in de haven van Den Helder.

Ook de catering aan boord kan uiteraard volledig door ons worden verzorgd. Tevens kunnen we de benodigde extra faciliteiten, zoals videoschermen en andere presentatiemiddelen verzorgen.

 

Vergaderen aan het strand

Vergaderen aan het Texelse strand! Zoekt u een bijzondere locatie om met uw team een dagje te brainstormen. Of voor bijvoorbeeld een korte cursus, training, presentatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 100 vierkante meter, met alle faciliteiten die je nodig hebt. Garderobe, tafels, stoelen, draadloos-internet, beamer, scherm, flip overs etc etc. En natuurlijk verzorgen wij graag een lunch, diner of BBQ voor u.

 

Vergaderen in een prachtig Theater

Een theater als vergaderlocatie, met de rode muren en verlichte kroonluchters ademt het theater sfeer uit. Het grote podium voorin de zaal kan zowel met de gordijnen open als dicht worden gepresenteerd, waardoor het theater iedere keer weer een andere uitstraling krijgt. Het theater is geschikt voor ruim 300 personen

 

Luxe vergaderen

Op het eiland zijn diverse vergaderlocaties die gekoppeld zijn aan luxe accommodaties. Denk aan een combinatie met een wellness hotel of een hotel midden in de duinen van het Nationaal Park.

 

 

Neem contact met ons op ›Bekijk onze mogelijkheden ›